21-26 Mart 2022 Fransa-Paris Konferans Değişim Programı (CMGF 2022)

Son başvuru tarihi: 25 Şubat 2022
Başvuru adresi: hippokratesturkey@gmail.com
 

Yurt dışındaki aile hekimliği uygulamalarını deneyimlemek isteyen tam zamanlı aile hekimliği asistanları ve ilk beş yılındaki aile hekimliği uzmanları için planlanan bu değişim programı 21-26 Mart 2022 tarihlerinde, 15. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi öncesinde Fransa’nın Paris şehrinde gerçekleşecektir.

Konferans Değişim Detayları

21 Mart Pazartesi, Varış
Paris - Charles de Gaulle (CDG) ve Paris - Orly (ORY) olmak üzere iki ana havalimanı olup şehir merkezine toplu taşıma, shuttle ve taksilerle ulaşım sağlanabiliyor. Paris’e varış; öğleden sonra her ülkenin kendi sağlık sistemini ve aile hekimliği asistanlık programını tanıtacağı toplantıya katılım; katılımcılarla birlikte akşam yemeği.

22-23 Mart Salı-Çarşamba Birinci Basamak Değişimi
Paris ve yakınlarındaki yerleşim birimlerinde birinci basamak klinik ziyareti. İsteğe göre 23 Mart Çarşamba günü FAYR-GP (French Young Resarchers in GP) tarafından düzenlenen ‘Aile hekimliğinde genç araştırmacılar’ prekonferansına katılım imkânı. Tüm oturumların Fransızca gerçekleştirileceğini lütfen unutmayınız.

24 -27 Mart Perşembe-Cumartesi, Konferans
15. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi’ne katılım. (Kongre dili Fransızca olup İngilizce bölümler olacaktır.) Aile Hekimleri tarafından ve aile hekimleri için tasarlanan kongre, bizi en son tıbbi bilgiler konusunda güncel tutmayı ve yeni yaklaşımlar öğretmeyi amaçlamaktadır. Değişim programı ve tartışmalar da oldukça değerli olacaktır. Yabancı katılımcılar için kongre boyunca İngilizce konuşulan oturumlar olacaktır.

Sosyal program
Kaldığınız süre boyunca akşam yemekleri ve sosyal etkinlikler düzenlenecektir. Program içeriği daha sonra duyurulacaktır.

Konaklama
Konaklama için görüşmeler devam etmekte olup, konaklama imkanı sağlanamazsa, adaylar için uygun bir konaklama seçeneği bulunması (otel, AirBnb) konusunda yardımcı olunacaktır.

Dahil olanlar
Konferans Değişimi, FAYR-GP Prekonferansı (eğer talep olursa), CMGF kongresine katılım.

Bu değişim için 5 kontenjan bulunmaktadır.
Seçim yapılırken adayların;
- Fransızca ve İngilizce dil yeterlilikleri,
- Önceki konferans değişimlerinden birine katılmamış olması
- Değişim programlarındaki aktif rolleri ve deneyimlerini kendi ülkelerinde paylaşma istekleri
- Daha önce herhangi bir değişim programına katılım durumları (katılmayanlara öncelik verilecektir) değerlendirilecektir.

Değişim programına katılmak isteyenlerin 25 Şubat 2022 tarihine kadar CV (İngilizce) ile neden bu değişim programına katılmak istediğini anlatan motivasyon mektubunu (İngilizce) iki parça word dosyası formatında en kısa zamanda hippokratesturkey@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 10/02/2022 10:00.