TAHUD 25. Yıl Logo Yarışması

Derneğimizin 25. yılında kullanılmak üzere ödüllü logo yarışması düzenlenecektir.

Katılım koşulları aşağıdadır.

1. Yarışma; Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği bünyesinde çalışmayan, seçici kurul ve seçici kurulun birinci derecedeki yakınları dışında, grafik tasarım eğitimi gören lisans / yüksek lisans / doktora - sanatta yeterlik öğrencilerine, ulusal ve uluslararası tüm profesyonel tasarımcılara, T.C. sınırları içinde tıp mesleğini icra etme hakkına sahip tüm hekimlere ve Tıp Fakültesi öğrencilerine, T.C. sınırları içerisinde çalışma ve ikamet etme hakkı olan herkese açıktır.

2. Katılımcılar yarışma koşullarına uygun nitelikte, en fazla 3 tasarımla yarışmaya katılabilirler.

3. Yarışmaya sunulan tasarımların, Türk Patent Enstitüsünce (TPE) daha önce korunmaya alınmamış, tescil başvurusu yapılmamış olması gerekmektedir.

4. Yarışmaya sunulan tasarımların; daha önce başka yarışmalarda ödül almamış olmaları, özgün olup, başka bir yerde yayımlanmamış olmaları, ayrıca diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmamaları gerektirmektedir. Yarışmaya katılanlar tasarımlarının kendilerine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.

5. Değerlendirme Jürisi tarafından, kopya olduğu anlaşılan tasarımlar yarışma dışı kalacak, ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü iade edecektir.

6. Her türlü sorunun hukuki yaptırımı ve süreçlerin maddi yaptırımı yarışmacıya ait olup, doğabilecek sorunlardan Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği ya da değerlendirme jüri üyeleri sorumlu tutulamazlar.

This article was published under the category Dernekten Haberler on 23/09/2014 00:00.