TAHUD Çift Kişilik Oda Burs Miktarlarında Değişiklik!

Değerli TAHUD üyeleri;

TAHUD olarak üyelerimize sağladığımız burs imkanları ile ilgili olarak, yoğun ilgi sonucu kongre ana oteli Lykia World Ölüdeniz ile yan otel Ölüdeniz Resort’taki odalarımız dolmuş olup, tüm meslektaşlarımıza kongremize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

KONAKLAMALI BURS 
Kongreye TAHUD bursu ile katılmak isteyen hekimlerimiz aşağıdaki şartlar çerçevesinde burs başvurusu yapabilirler.

Çift kişilik odada bir başka aile hekimi uzmanı veya asistanı ile birlikte konaklama yapılacaktır.

  • Konaklamalar, kongrenin diğer yan oteli Letoonia Resort Hotel’de gerçekleştirilecektir.

(Letoonia Resort Hotel, kongre ana oteline araçla 40 dakikalık mesafededir. Kongre programı çerçevesinde Letoonia Resort ile kongre oteli arasında servis araçları çalışacaktır.)

  • Burs alan hekimlerimizin ödemeleri gereken tutar kişi başı 600 TL’dir.
  • Bursa başvuran kişilerin bildirisi olup olmadığına bakılmaksızın aynı şartlar ve burs miktarı geçerlidir.  
  • İki kişilik oda için TAHUD bursu alan ve birlikte gelmeyi taahhüt eden katılımcılardan birinin, haber vermeden kongreye gelmemesi durumunda diğer katılımcıdan her iki kişinin toplam ücreti talep edilecektir.
  • Katılımcılar birlikte katılacakları kişi için isim bildirmeden bu bursa başvurabilir. Organizasyon bu katılımcıları iki kişilik odalara, kendi inisiyatifi doğrultusunda dağıtacaktır.
  • Burs başvuruları, başvuru formu her katılımcı için ayrı ayrı doldurularak, aynı odada birlikte kalınmak istenen kişinin adı ve “Konaklamalı Burs”  notu da eklenerek tahud@k2-events.com adresine yapılacaktır.  

KONAKLAMASIZ BURS
Kongreye konaklamasız katılmak isteyen, bir firma desteği olmadan başvuran ve ödemesini kendisi yapacak hekimlerimiz için, kongre kayıt ücretini ödemeleri karşılığında, kongre oteli tarafından talep edilen 200 Euro (günlük 40 Euro) tutarındaki günlük katılımcı ücreti TAHUD Bursu olarak tarafımızca üstlenilecektir.

  • Burs başvuruları, başvuru formu doldurularak,  “Konaklamasız Burs”  notu da eklenerek tahud@k2-events.comadresine yapılacaktır.

 

This article was published under the category Dernekten Haberler on 28/04/2011 00:00.