Kendi Sağlığımıza Dikkat Ediyor Muyuz?

TAHUD kuruluşunun 25. Yıl etkinlikleri çerçevesinde bir dizi sosyal etkinlik ve proje Hekimler hastalarına koruyucu sağlık çerçevesinde sağlıkla ilgili çeşitli sağlıklı yaşam önerileri, yaşam stili değişiklikleri, erken tanıya yönelik tarama testleri önermekle birlikte bu önerilere kendilerinin daha az uydukları ve kendi sağlıklarını ihmal edebildikleri bilinmektedir. 
Bu çerçevede TAHUD hekimlerin kendi sağlığını koruması ile ilişkili bir sosyal proje başlatmış bulunmaktadır. Projenin ilk basamağı bir durum saptaması yapmaktır. Bu çerçevede oluşturulan anketi cevaplamanızı rica eder ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Hekimiz … Hastalarımızın, çocuklarımızın, ailemizin sağlığına özen gösteriyoruz? Peki kendi sağlığımız??

Sayın meslektaşımız,

TAHUD kuruluşunun 25. Yıl etkinlikleri çerçevesinde bir dizi sosyal etkinlik ve proje gerçekleştirmektedir.

Hekimler hastalarına koruyucu sağlık çerçevesinde sağlıkla ilgili çeşitli sağlıklı yaşam önerileri, yaşam stili değişiklikleri, erken tanıya yönelik tarama testleri önermekle birlikte bu önerilere kendilerinin daha az uydukları ve kendi sağlıklarını ihmal edebildikleri bilinmektedir. Bu çerçevede TAHUD hekimlerin kendi sağlığını koruması ile ilişkili bir sosyal proje başlatmış bulunmaktadır. Projenin ilk basamağı bir durum saptaması yapmaktır. Bu çerçevede oluşturulan anketi cevaplamanızı rica eder ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Lütfen BU LİNKTEKİ ANKETİ yanıtlayın 

This article was published under the category Dernekten Haberler on 21/04/2015 00:00.