EYFDM Türkiye Ekibi İçin Başvuru Formu


Değerli Genç Meslektaşlarımız,

European Young Family Doctors Movement (EYFDM) (eyfdm.eu)’nin amacı; aile hekimliği uzmanlık eğitiminde kaliteyi arttırmak, Avrupa çapında çok merkezli araştırmalar ve ülkeler arası değişim programları yapmak, aile hekimliği asistanları ve genç uzmanlarının sorunlarını, endişe ve ihtiyaçlarını tartışabilecekleri ve çözümler üretebilecekleri Avrupa içinde ve Avrupa ötesinde bir iletişim ağı kurmaktır. EYFDM, WONCA Avrupa’nın resmi bir ağıdır.

2023-2026 yılları arasında görev yapacak EYFDM Türkiye ekibi için aşağıda belirtilen pozisyonlara seçim gerçekleştirilecektir.

2019-2023 yılları arasında EYFDM Türkiye ekibinde Kampanyalar ve Politika Koordinatörü olarak çalışan aynı zamanda EYFDM Yönetim Kurulu'nda Events Officer görevini yürüten Uz. Dr. İkbal Hümay Arman yeni dönemde de görevine EYFDM Türkiye Kampanyalar ve Politika Koordinatörü olarak devam edecektir.

Başvuru yapılacak pozisyonlar:
* Türkiye Temsilcisi
* Değişim Koordinatörü
* Etkinlikler Koordinatörü
* İmaj Koordinatörü
* Ödüller ve Burslar Koordinatörü

Başvuran adayların TAHUD üyesi olmaları ve Aile Hekimliği Asistanı veya ilk 5 yılı içerisindeki Aile Hekimliği Uzmanı olmaları zorunludur.

Lütfen ekteki başvuru formunu doldurarak CV’niz ile birlikte EYFDM Türkiye ekibine hippokratesturkey@gmail.com adresine iletiniz.

Sorularınız için lütfen EYFDM Türkiye ekibiyle iletişime geçiniz.

Son başvuru tarihi 15 EKİM 2023 Pazar saat 23.59’dur.

Sonuçlar 26-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 22.Ulusal Aile Hekimliği Kongresi'nde başvuran adaylara daha sonra iletilecek gün ve saatte TAHUD MYK üyelerinin de katılımıyla yapılacak yüz yüze görüşme sonrasında TAHUD internet sitesinde (www.tahud.org.tr) yayımlanacak ve başvuranlara e-posta ile bildirilecektir.

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
EYFDM Türkiye Ekib

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 17/08/2023 09:00.