EYFDM Doboj - Bosna Hersek Değişim Programı
Son başvuru tarihi: 1 Haziran 2023
Başvuru adresi:
hippokratesturkey@gmail.com


Yeni bir Konferans Değişim programının duyurusunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yurt dışındaki aile hekimliği uygulamalarını deneyimlemek isteyen tam zamanlı aile hekimliği asistanları ve ilk beş yılındaki aile hekimliği uzmanları için planlanan bu değişim programı 14-17 Eylül 2023 tarihlerinde 3. Tıp Hekimleri Sempozyumu bünyesinde Bosna – Hersek’in Doboj kentinde gerçekleşecektir.

Konferans Değişim Detayları
Ulaşım

Ulaşımın 13 Eylül’de gerçekleşmiş olması beklenmektedir. En yaklın hava limanları Belgrad, Zagreb, Saray Bosna, Tuzla ve Banya Luka’da bulunmaktadır. Havalanından ulaşım muhtemelen ev sahibi tarafından sağlanacak olup detaylar daha sonrasında duyurulacaktır.ekim

Birinci Basamak Sağlık Merkezi Gezisi
14-15 Eylül tarihlerinde hem şehir merkezi hem de kırsalda Aile Sağlığı Merkezleri ziyaret edilecektir.


Kongre
14-17 Eylül tarihleri arasında sürecek olan kongrenin dili İngilizce ve Sırpça’dır.

Katılımcılardan kongrede genç aile hekimleri ve aile hekimliği asistanlarının buluştuğu bir workshopta kendi ülkelerinin sistemini anlatan bir sunum yapmaları beklenmektedir. Katılımcıların aynı zamanda sunum ve posterlerinin özetlerini göndererek diğer oturumlara katılması mümkündür. Workshopta yapılacak sunumun özeti : marina.joticivanovic@domzdravljadoboj.ba adresine gönderilmelidir.

Sosyal Program
Yakın yerlerdeki tarihi ve turistik yerlerin gezisi
Cuma ve Cumartesi akşamı kongre seremoni yemeği

Konaklama

Konaklama Hotel Park Doboj’da ücretsiz olarak yapılacaktır.

Kongre, konaklama ve turistik alanların gezisi ücretsiz olup ulaşım masrafları ve vize ücreti katılımcıya aittir.

Kontenjan Avrupa Geneli için 12 kişi ile sınırlıdır.
- Katılımcının iyi bir düzeyde İngilizce konuşabiliyor ve anlayabiliyor olması beklenmektedir.
- Değişim programlarındaki aktif rolleri ve deneyimlerini kendi ülkelerinde paylaşma istekleri
- Daha önce herhangi bir değişim programına katılım durumları (katılmayanlara öncelik verilecektir) değerlendirilecektir.

Değişim programına katılmak isteyenlerin 1 Haziran 2023 tarihi 00:00’a kadar CV (İngilizce) ile neden bu değişim programına katılmak istediğini anlatan motivasyon mektubunu (İngilizce) iki parça word dosyası formatında ve
TAHUD üyeliklerini gösterir belgenin (Burada TAHUD’un internet sitesi üyeliğinin profil sayfasının ekran görüntüsü değil dernek üyeliği kastedilmektedir. Dernek üyeliğinin ekran görüntüsü kullanılabilir.) hippokratesturkey@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Word formatında ve İngilizce hazırlanmamış CV ve motivasyon mektubu olan başvurular, motivasyon mektupsuz başvurular, uygun bir formatta hazırlanmamış CV olan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.


EYFDM Türkiye Değişim Grubu

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 10/04/2023 12:00.