EYFDM Being Young Staying Young Ödülü 2023 Adaylar için Çağrı

EYFDM BYSY Ödülü Avrupa Genç Aile Hekimleri Hareketine uzun bir süre boyunca değerli ve önemli katkılarda bulunan bir kişiye verilen prestijli bir ödüldür. Adaylar, EYFDM'nin gelişimine katkıda bulunan, aynı zamanda EYFDM'nin temeli ve simgesi olan gençlik zihniyetini örnek olan, benimseyen ve çağrıştıran bir doktor olmalıdır.

Başvuru Evrakları
Adaydan alınmış bir onam mektubu
Başvuru formu

  • Aday kıdemli doktor olmalıdır. (Aile hekimliği asistanı veya ilk beş yılı içerisinde bulunan aile hekimliği uzmanı olmamalıdır.)
  • Aday gösteren kişi ise genç aile hekimi olmalıdır. (Tam zamanlı aile hekimliği asistanı veya ilk beş yılı içerisinde bulunan aile hekimliği uzmanı olmalıdır.)

Adayların 10 Aralık 2023 tarihine kadar Ödüller ve Finansman Koordinatörüne awards@EYFDM.eu gönderilmesi gerekmektedir. BYSY Ödülünü kazanana sonuç, 20 Aralık 2023 tarihine kadar bildirilecektir. Viyana'da düzenlenecek 8. EYFDM Forumu (12-13 Nisan 2024) sırasında sonuçlar duyurulacaktır.

Ödül hakkında tüm ayrıntılara https://eyfdm.eu/awards/eyfdm-bysy-award-2023-call-for-nominees/ sitesinden erişebilirsiniz. Sorularınız için Ödüller ve Finansman Koordinatörüne awards@EYFDM.eu ulaşabilirsiniz.

EYFDM Türkiye Ödüller ve Burslar Koordinatörlüğü

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 07/11/2023 12:00.