Dernek Yönetim Yardımcılığı ve Toplantı Düzenleme Hizmetleri Teklif Çağrısı

Derneğimiz profesyonel dernek yönetim hizmetleri almak ve daha etkin olarak çalışmak için hizmet alımı yapacaktır. Bu amaçla hazırlanan şartnameyi haber ile ilgili dosyalarda bulabilirsiniz.

Alınması Planlanan Hizmetlerin Kapsamı

Profesyonel Dernek Yönetim Hizmetleri (Association Management Services) kapsamında talep edilen servisler için Firmanın TAHUD üyelerinin ve yöneticilerinin kültürünü, isteklerini ve ihtiyaçlarını anlaması gerekecektir. Buna ek olarak, TAHUD Merkez Yürütme Kurulu ve TAHUD bünyesinde yönetici pozisyonundaki diğer kişiler, Firmadan muhatap olacakları tek bir kişinin olmasını ve “şirketin yüzü” olarak tanıyacakları bu kişiyle iş yapmayı ummaktadır. Organizasyon yönetimi meseleleriyle ilgili olarak ideal durum bu olacaktır ve kongre yönetimi hususunda da aynısı beklenmektedir.

Dernek yönetim hizmetlerinin 1 KASIM 2010 itibariyle başlaması istenmektedir. Kongre yönetim hizmetleri ise 2011 ve sonrası için istenmektedir. 2010 kongresinin halihazırda toplantı yönetim organizasyonlarıyla sözleşmeleri bulunmaktadır.

2015 Ulusal Aile Hekimliği Kongresinin bitimine kadar uzayacak 4 yıllık bir ilk sözleşme arayışı içerisindeyiz.

Bu süreçte aşağıdaki zaman çizelgesi geçerli olacaktır:

Tüm tekliflerin son alımı/kabulü
20 Ekim 2010
Tekliflerin İnceleme Kurulu tarafından değerlendirilmesi
21 - 28 Ekim 2010

Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği
Merkez Yönetim Kurulu

İlgili dökümanı ekte bulabilirsiniz.

This article was published under the category Dernekten Haberler on 29/09/2010 00:00.