AİLE 2011: Birlikte Tamamladık

Değerli Aile Hekimleri,

Derneğimizin 10. Ulusal Aile Hekimliği Kongresini geçtiğimiz hafta başarıyla gerçekleştirdik. Bilimsel programı ve sosyal etkinlikleriyle oldukça doyurucu bulunan kongremizde yaklaşık 900 katılımcı yer aldı. Aile hekimleri bilgilerini tazeledi, yenilerini ekledi, stres attı ve biraz da dinlenme fırsatı buldu. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Kongrede yapılan sunumları web sitemizde sizlerle paylaşacağız. Konuşmacılardan izin aldıklarımız sunumlar en kısa sürede kullanımınıza sunulacaktır. Ayrıca Kongre boyunca çekilen fotoğrafların dijital çıktıları da sizlerle paylaşılacaktır; böylece herkes kendisi ile ilgili fotoğrafları indirip saklayabilecektir.

11. Ulusal Aile Hekimliği kongremizin hazırlıklarına şimdiden başladık bile. Hedefimiz çıtayı daha da yükseltmek, daha katılımlı ve daha başarılı bir kongre gerçekleştirmek. Bunun için görüşlerinize gereksinmemiz var. Öncelikle 10. kongremize katılan aile hekimlerinden geribildirimde bulunmalarını istiyoruz. Bunun için kısa bir anket formu hazırladık ve tüm katılımcılara gönderiyoruz. Ayrıca 10. kongremize katılamamış aile hekimlerinin de görüşlerini alabilmek için web sitemize bir anket formu koyuyoruz. Daha başarılı, bize daha çok yakışan bir kongre yapabilmemiz için formu doldurmanızı ve görüşlerinizi iletmenizi rica ediyoruz.
 
2012 yılında 11. Ulusal Aile Hekimliği Kongresinde buluşmak umudu ve dileğiyle saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Okay Başak
TAHUD MYK Başkanı

This article was published under the category Dernekten Haberler on 24/05/2011 00:00.