8. EYFDM Forum Viyana Kayıt Bursu Başvuruları Başladı


Önümüzdeki yıl sekizincisi, 12-13 Nisan 2024 tarihlerinde, Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilecek olan European Young Family Doctors’ Movement (EYFDM) 8. Forumu için 1 kişiye Kayıt Bursu verilecektir.

Başvuru formunuza, derneğinizden/üniversitenizden/eğitim kliniğinizden görevli bir kişinin adaylığınızı destekleyen referans mektubunu, son 5 yıl içerisinde yapılmış merkezi/uluslararası yabancı dil sınavı sonuç belgesi ve güncel özgeçmişinizi eklemeniz beklenmektedir.

Başvurunun tamamlanması için son başvuru tarihinden önce, başvuru formu, özgeçmiş, yabancı dil sınavı sonuç belgesi ve referans mektubu hippokratesturkey@gmail.com e-posta adresine gönderilmelidir. 

Sonuçlar 22.Ulusal Aile Hekimliği Kongresi'nde açıklanacak olup, sonrasında TAHUD internet sitesinde de yayımlanacak ve başvuranlara e-posta ile bilgi verilecektir.

Bursu kazanan 1 meslektaşımıza 12-13 Nisan 2024 tarihleri arasında Viyana, Avusturya’da yapılacak olan 8. EYFDM Forum için 110 Euro değerinde Kayıt Bursu verilecektir. Kazanan kişinin Foruma ücretsiz kaydolması sağlanacak olup, nakit para veya karşılığı bir bedel verilmeyecektir.

Son başvuru tarihi 10 Ekim 2023 Saat 23.59'dur.
Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgiler başvuru formundaki açıklamalar kısmında belirtilmiştir.

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

EYFDM Türkiye Ekibi

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 20/09/2023 20:00.