30 Mart - 4 Nisan 2020, Fribourg - İsviçre Konferans Değişim Programı
Son başvuru tarihi: 29.02.2020

Bu yıl Vasco da Gama Hareketi bünyesinde ikincisi düzenlenecek olan İsviçre Konferans Değişimi için sizleri 30 Mart- 4 Nisan tarihleri arasında İsviçre’nin Fribourg kentine davet ediyoruz. Avrupa’nın birçok ülkesinden aile hekimi dostlarımız ile “2020 Fribourg Konferans Değişimi”nde bir araya geliyoruz. Diğer ülkelerdeki aile hekimi meslektaşlarımızın uygulamalarını yerinde gözlemleme ve öğrenme isteğinde olan tam zamanlı aile hekimliği asistanları ve ilk 5 yılındaki aile hekimliği uzmanları için planlanan bu değişim WONCA Europe çatısı altında genç doktorlar tarafından yapılanan Vasco da Gama Hareketi bünyesinde gerçekleştirilecektir.

PROGRAM DETAYLARI

Ulaşım
29 03.2020 Fribourg Kentine Varış

Birinci Basamak
30 Mart Pazartesi – 3 Nisan Cuma tarihleri arasında İsviçre Aile Hekimliği sistemini gözlemlemek üzere birinci basamak sağlık kuruluşlarını ziyaret

Konferans Programı
04.04.2020’de Fribourg Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Junge Hausärztinnen und ärzte Schweiz (JHaS) (İsviçre Genç Aile Hekimleri) Kongresi’ne katılım.
- Kongre Almanca ve Fransızca olmak üzere çift dilde olacaktır. Almanca/Fransızca ve Fransızca/Almanca olmak üzere simültane çeviri olacaktır.
- Kongreye atılım ücretsizdir.

Sosyal Program
4 Nisan ‘da L’Epicurien Fribourg’da Afterparty

Konaklama
Bütün katılımcılara konaklamayı kendileri karşılayacaktır, katılımcılara isterlerse ucuz ve iyi bir konuma sahip otel/hostel odası veya Airbnb dairesi bulmaları konusunda yardım edilecektir.

Ücrete Dahil Olmayanlar
Konaklama ücretleri
Sosyal aktivitelerde yapılan harcamalar
Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki ulaşım ücretleri

Değişime kabul edilecek kişi sayısı 4’tür. Seçim yapılırken aşağıdaki şartlar göz önünde bulundurulacaktır.
- Adayların iyi derecede İngilizce veya Fransızca dil bilgisine sahip olması gerekmektedir. Almanca bilmesi olumlu karşılanıp zorunlu değildir.
- Seçilen kişilerin değişim esnasında sosyal ve akademik aktivitelerde aktif rol oynamaları beklenmektedir ve bu değişimde elde ettikleri tecrübeleri ve birikimlerini kendi ülkelerine döndüklerinde doktor arkadaşlarıyla paylaşmaları beklenmektedir.
- Daha önce herhangi bir değişim programına katılmamış kişiler önceliklidir.
- Bütün katılımcılardan değişim sonrası rapor hazırlamaları istenecektir. Kongre kitapçığında yer alacaktır.

Değişim programına katılmak isteyen adayların 2 parça Word formatında ve İngilizce olarak yazılmış, neden bu programa katılmak istediklerini anlatan “Motivasyon Mektubu” ve “CV”’leri (varsa mesleki dernek üyeliklerinin yazılması) ile hippokratesturkey@gmail.com adresinden başvuru yapmaları rica olunur.
Son başvuru tarihi: 29.02.2020

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 21/02/2020 09:00.