2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri Bildiri Gönderim Süresi 22 Nisan'a Kadar Uzatıldı.

TAHUD Samsun şubesi ve Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği ABD birlikteliğiyle Cumhuriyet'imizin 100.yılında milli mücadelenin başladığı yerde, Samsun’da 17-18 ve 19 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştireceğim 2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri kongremizin son bildiri gönderim tarihini 22 Nisan Cumartesi gününe kadar uzattık.

Hem online hem de yüz yüze bildiri sunum oturumlarımızın olacağı kongremizin erken kayıt ücreti süresini de 22 Nisan olarak belirledik. Buna göre Aile Hekimliği Uzmanları, Aile Hekimleri ve pratisyen hekimler 750 TL, asistan hekimler ise 500 TL ödeyerek kongremize kaydolabilecekler.

Bu yıl kongre temamızı aile hekimleri ve aile hekimliği uzmanları olarak esas işlerimizden biri olan "Koruyucu Hekimlik” olarak belirledik. Konuyu sadece aşılar ve taramalar bağlamında değil kardiyovasküler hastalıklar gibi sık görülen kronik hastalıklar çerçevesinde de konusunun uzmanı değerli hocalarımızla ayrıntılı olarak irdeleyeceğiz. Amacımız katılımcılarımızın klinik pratiklerine olumlu katkılar yapmak olacak.

Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Ordu, Samsun, Tokat, Çorum, Amasya, Sinop ve Türkiye'nin dört bir yanından Aile Hekimliği akademisyenleri, uzmanlık öğrencileri, aile hekimliği uzmanları ve aile hekimlerini bir araya getirmeyi umuyoruz. Tüm Hocalarımızı, asistanlarımızı ve meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bilimsel programa ulaşmak ve kaydolmak için https://www.kahg.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Erdinç YAVUZ
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği AD Başkanı

This article was published under the category Aile Hekimliği Haberleri on 17/04/2023 12:00.