2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri
17-18-19 Mayıs 2023, Samsun 
https://www.kahg.org




TAHUD Samsun şubesi ve Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği ABD birlikteliğiyle geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ilkini gerçekleştirdiğimiz ve beklentilerin üzerinde bir ilgi ile karşılaştığımız kongremizin ikincisini, Cumhuriyet'imizin 100.yılında milli mücadelenin başladığı yerde, Samsun’da 17-18 ve 19 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştireceğiz.

Bu yıl kongre temamızı aile hekimleri ve aile hekimliği uzmanları olarak esas işlerimizden biri olan "Koruyucu Hekimlik” olarak belirledik. Konuyu sadece aşılar ve taramalar bağlamında değil kardiyovasküler hastalıklar gibi sık görülen kronik hastalıklar çerçevesinde de konusunun uzmanı değerli hocalarımızla ayrıntılı olarak irdeleyeceğiz. Amacımız katılımcılarımızın klinik pratiklerine olumlu katkılar yapmak olacak.

Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Ordu, Samsun, Tokat, Çorum, Amasya, Sinop ve Türkiye'nin dört bir yanından Aile Hekimliği akademisyenleri, uzmanlık öğrencileri, aile hekimliği uzmanları ve aile hekimlerini bir araya getirmeyi umuyoruz. Tüm Hocalarımızı, asistanlarımızı ve meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bilimsel programa ulaşmak için https://www.kahg.org adresini ziyaret edebilirsiniz.


Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Erdinç YAVUZ


 

This article was published under the category Aile Hekimliği Haberleri on 24/03/2023 12:00.