Vasco da Gama Hareketi (VdGM) Türkiye ekibi olarak sokakları Nisan ayında portakal çiçeklerinin mis gibi kokusu ile dolup taşan kentimiz Adana'da 19.Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi (DAAHK) düzenleme kurulunun koşulsuz katkılarıyla gelenekselleşen VdGM Precongress Meeting’in bu yıl üçüncüsünü Royal College of General Practitioner (RCGP) ekibinden de konuşmacıların katılımıyla düzenlemeye hazırlanıyoruz.

Kongrenin 2.günü yani 17 NİSAN CUMA kongre resmi açılış töreni öncesi saat 08.45-12.30 saatleri arasında Divan Adana Otel'de ana salonda “Involving Young Doctors in Quality of Care Improvement in Family Practice” ana temasıyla 3.VdGM Precongress Meeting düzenlenecektir.

3.VdGM Precongress Meeting için katılım sınırlı sayıda olup; 19.DAAHK’ye kaydını yaptıran ve 3.VdGM Precongress Meeting’e katılma talebini VdGM Türkiye ekibinin duyuruda belirttiği adrese email ile bildiren ilk 100 meslektaşımız 3.VdGM Precongress Meeting'e burslu olarak ücretsiz kabul edilecektir.

3.VdGM Precongress Meeting’e burslu olarak ücretsiz kabul edilmek için; 19.DAAHK için kaydını tamamlamış olmak ve duyuruda belirtilen email ile 3.VdGM Precongress Meeting’e kayıt yaptıran ilk 100 kişiden biri olmak dışında herhangi ek bir koşul bulunmamaktadır.

3.VdGM Precongress Meeting’e kayıt yaptıran tüm meslektaşlarımıza kongre katılım belgesinden ayrı olarak ek bir katılım belgesi daha düzenlenecektir.

3.VdGM Precongress Meeting’in tüm oturumlarında dili İngilizce olup; oturumlar RCGP ve VdGM Türkiye ekibinden davetli konuşmacılar tarafından İngilizce olarak sunulacaktır. İngiltere’deki aile hekimliği modelinden de detaylı olarak bahsedilecektir.

Wonca Avrupa başkanı değerli hocamız Prof. Dr. Mehmet Ungan da 3.VdGM Precongress Meeting’te bizlerle olacaktır.

*3.VdGM Precongress Meeting kayıt başvurularınızı isim soyisim ve çalıştığınız kurum bilgileri ile
shyl.atalay@gmail.com adresine yapabilirsiniz.

VdGM Pre-Congress Meeting programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 12/03/2020 12:15.