Montegut Global Burs Programı 2024
Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2024


Uluslararası araştırma, eğitim ve iş birliği konusunda hevesli bir aile hekimi misiniz? Bu program, 2024 yılında herhangi bir WONCA bölgesel konferansına katılma fırsatı sunarak sizi dünyanın dört bir yanındaki aile hekimleriyle buluşturacak.

Montegut Global Burs Programı, American Board of Family Medicine Foundation tarafından Nisan 2010'da kariyerini uluslararası alanda, özellikle de az gelişmiş ülkelerde yüksek kaliteli aile hekimliği uygulamalarını geliştirmeye adamış olan Dr. Alain Montegut onuruna kurulmuştur. Bu burs programı WONCA’nın Afrika, Asya Pasifik, Doğu Akdeniz, Avrupa, Iberoamericana, Kuzey Amerika ve Güney Asya Bölgelerinden aile hekimlerinin 2024'teki herhangi bir WONCA bölgesel konferansına katılımını destekleyecektir.

WONCA bölgesel konferanslarının listesi için https://www.globalfamilydoctor.com/Conferences.aspx web sitesine göz atabilirsiniz.

https://woncawfdd.questionpro.com/a/TakeSurvey?tt=srD8//rOSuEECHrPeIW9eQ%3D%3D linki üzerinden başvurular yapılmaktadır.

Burs hakkında tüm ayrıntılara https://www.globalfamilydoctor.com/member/awards/MontegutScholarAward2.aspx sitesinden erişebilirsiniz.

 

This article was published under the category Aile Hekimliği Haberleri on 21/03/2024 18:00.