VdGM Türkiye Muhteşem Başarılarla Devam Ediyor!

VdGM Araştırma Ödülleri 2017’de ülkemizi JRA (Junior Researcher Award) dalında Erzincan Kemaliye İlçe Devlet Hastanesi'nden Uzm. Dr. Canan Tuz ve PRA (Promising Rearch Award) dalında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı’ndan Asist. Dr. Meryem Baştürk temsil etmişti. İki arkadaşımız da değerli jüri üyeleri tarafından kendi dallarında üç finalistten biri olarak seçildiler ve projelerini yine kendi dallarında "VdGM Araştırma Şampiyonu 2017" olabilmek için 28 Haziran - 1 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan WONCA Avrupa Kongresi 2017 Prag’da (http://www.woncaeurope2017.eu) jürinin ve tüm katılımcıların önünde sunmaya hak kazandılar.
 
"VdGM Fund 2017" bursları kapsamında değerli jüri üyeleri tarafından seçilen iki kişiden biri Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Asist.Dr.Candan Kendir oldu. Kendisi kayıtları henüz devam eden, 21-22 Nisan 2017’de gerçekleşecek olan VdGM Forum Strasbourg’a (http://vdgm.woncaeurope.org/4thforumvdgm/welcome-message) katılacak.
 
Arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Arkadaşlarımıza ve VdGM'ye destek veren tüm Hocalarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.
 
Bu vesileyle, VdGM Türkiye’de görev almak üzere “Araştırma Grubu Koordinatörü” ve “İmaj Grubu Koordinatörü” alınacağını tekrar hatırlatmak isteriz. Son başvuru tarihi 28 Şubat 2017 Salı

Tüm detaylar için lütfen inceleyiniz

Saygılarımızla, 
 
VdGM Türkiye Ekibi adına
Uzm. Dr. Berk Geroğlu

This article was published under the category Aile Hekimliği Haberleri on 20/02/2017 19:40.