Vasco da Gama Hareketi olarak, sokakları ilkbaharda portakal çiçeklerinin mis gibi kokusu ile dolan kentimiz Adana'da 18.Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi düzenleme kurulunun büyük katkılarıyla geçen yıl düzenlediğimiz Precongress Meeting’in ikincisini düzenlemeye hazırlanıyoruz.

Kongrenin ikinci günü, 26 NİSAN CUMA açılış töreni öncesi saat 09.00-12.15 arasında Divan Adana Otel'de "Sustainable Goals: A New Gate to the Future of Family Medicine” ana temasıyla düzenlenecek olan VdGM 2.Pre-Congress Meeting için katılım sınırlı sayıda olup; 18.Uluslararası Doğu Akdeniz Kongre kaydını yaptıran ve kayıt işlemini tamamladığını gösteren belgeyi VdGM Türkiye ekibine email ile bildiren ilk 20 meslektaşımız burslu olarak Pre-Congress Meeting'e kabul edilecektir.


2.Precongress Meeting'e burslu başvuran ilk 20 kontenjan dolduktan sonra kayıtlar www.daahk.org kayıt-konaklama alanında 2.Precongress Meeting için belirlenen ücret karşılığında yapılacaktır. Precongress Meeting’e katılan tüm meslektaşlarımıza ayrı bir katılım belgesi verilecektir. 2.Precongress Meeting dili Türkçe olup bir oturum İngilizce olarak davetli konuşmacı tarafından sunulacaktır.

Pre-Congress Meeting katılım ve burs başvurularınızı Halil Volkan TEKAYAK volkantekayak@gmail.com adresine yapabilirsiniz.

Dr. Öğr. Üyesi Jana Matuszak, Dr.Öğr.Üyesi Canan Tuz, Uz.Dr. Berk Geroğlu, Uz.Dr. Demet Merder Coşkun, Uz.Dr. Demet Yılmaz, Uz.Dr. Süheyla Atalay Kahraman, Uz.Dr. Hakan Mut ve Uz.Dr. Halil Volkan Tekayak'ın konuşmacıları olduğu VdGM Pre-Congress Meeting programına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Program 1Program 2

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 20/02/2019 00:00.