Vasco da Gama Hareketi Türkiye’de Alt Grup Koordinatörleri arıyor!

Değerli Genç Meslektaşlarımız,

Vasco da Gama Hareketi (VdGM) (www.vdgm.eu)’nin amacı; aile hekimliği uzmanlık eğitiminde kaliteyi arttırmak, Avrupa çapında çok merkezli araştırmalar ve ülkeler arası değişim programları yapmak, aile hekimliği asistanları ve genç uzmanlarının sorunlarını, endişe ve ihtiyaçlarını tartışabilecekleri ve çözümler üretebilecekleri Avrupa içinde ve Avrupa ötesinde bir iletişim ağı kurmaktır. VdGM, WONCA Avrupa’nın resmi ağıdır.

VdGM Türkiye’de görev almak üzere “Araştırma Grubu Koordinatörü” ve “İmaj Grubu Koordinatörü” alınacaktır.

Başvuran adayların TAHUD üyesi olmaları ve Aile Hekimliği Asistanı veya ilk 5 yılı içerisindeki Aile Hekimliği Uzmanı olmaları zorunludur.
İlgili alt gruba bağlı olarak, adayların özel ilgi alanları ve yetenekleri göz önünde bulundurulacaktır. Örneğin, imaj grubu koordinatörünün sosyal medyayı aktif kullanıyor olması, bazı temel web ve resim programlarını kullanabiliyor olması, VdGM’nin tanıtım ve geliştirilmesine katkı sağlayacak projeler ve fikirlere sahip olması; araştırma grubu koordinatörünün ulusal/uluslar arası çapta araştırma yapma, ulusal/uluslar arası projede aktif bulunma, makale yazma tecrübelerinin bulunması ve araştırmaya ilgi duyan meslektaşlarımızı bir araya getirme, bu konudaki bilgi ve danışmanlık ihtiyacını giderme, VdGM kapsamında yeni araştırma ve proje fikirlerine sahip olma gibi özellikleri avantaj olarak değerlendirilecektir.

Lütfen ekteki başvuru formunu doldurarak CV’niz ile birlikte VdGM Türkiye Temsilcisi Uzm. Dr. Berk Geroğlu - berkgeroglu@hotmail.com 'na iletiniz.
Sorularınız için lütfen iletişime geçiniz.

Son başvuru tarihi 28 Şubat 2017 Salı’dır. Sonuçlar TAHUD internet sitesinde (www.tahud.org.tr) yayımlanacak ve başvuranlara e-postalar ile bildirilecektir.

Saygılarımızla,
VdGM Türkiye Ekibi

VdGM Alt Grup Koordinatörü Başvuru Formu (PDF)

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 26/01/2017 22:25.