TAHUD Asistan Toplantısı 3 - Eskişehir 

TAHUD MYK olarak asistan arkadaşlarımız ile buluşmalarımız devam etmekte.
Daha önce TAHUD MYK tarafından Kayseri ve İzmir'de, asistan toplantıları düzenledik ve Şubat ayı ziyaretimizi Eskişehir ilimize gerçekleştirdik.
16 Şubat 2018 tarihinde saat 12.00-13.30 arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektör Yardımcısı ve Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Sn. Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu hocamızı Rektörlük makamında ziyaret ettik.
Saat 14.00-15.30 arasında ise Aile Hekimliği Anabilim Dalı Asistan Eğitim Programı çerçevesinde ‘TAHUD-Asistan Buluşmaları’nın bir yenisini gerçekleştirdik. Farklı kıdemdeki 17 genç meslektaşımıza derneğimizi tanıttıktan sonra onların soru, öneri ve görüşlerini dinledik.
19 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan uzmanlık sınavı için adaya başarı dileklerimizi ilettik.
Derneğimizin, genç meslektaşlarımızla buluşması fotoğraf çekimi ile son buldu. Anabilim dalı üyelerine mükemmel ev sahiplikleri için bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Bu ziyaretlerin aksatılmadan devam etmesi hususunda aldığımız olumlu geribildirimlere dayanarak bir sonraki asistan buluşmasının hazırlıklarına başladık. Duyurularımız web sayfamızda yer alacaktır.
  

This article was published under the category Aile Hekimliği Haberleri on 21/02/2018 10:50.