23-27 Ocak 2018 Hollanda Utrecht VdGM Konferans Değişim Programı

Değişim programı kapsamında katılımcılar, yapılacak klinik gezileri ve LOVAH (De Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen) yani Hollanda Aile Hekimiliği Birliği’nin düzenlediği kongreye ücretsiz olarak katılabileceklerdir.
 
LOVAH 2018’e katılarak Hollanda’daki Aile Hekimliği uygulamalarını deneyimleyebilir; programa dahil olan sosyal programlara katılarak da Hollanda’nın kültürü ve sosyal yaşamı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
 
 Program detayları;
 
23 Ocak: Hollanda’ya varış ve kalacak yerlerin ücretsiz olarak ayarlanması – Hollandalı aile hekimlerince ayarlanacaktır
24 Ocak: Aile Hekimliği Merkezini ziyaret ve Hollandalı aile hekimlerince ayarlanan evlerde konaklama
25 Ocak: Sunumlar ve kültürel program, etkinlik öncesi akşam yemeği ve etkinlik öncesi parti,  gece WES tarafından ayarlanacak otellerde konaklanılacaktır.
26 Ocak: Utrecht’te gerçekleşecek olan LOVAH 2018 ‘It’s all in the family’ Kongresi’ne katılım, kongre akşam yemeği ve partisi olacak ve gece WES tarafından ayarlanacak otellerde konaklanılacaktır. (Kongrenin İngilizce Bölümleri de mevcuttur)
27 Ocak: Ayrılış Günü
 
*Toplam katılımcı kontenjanı 25’dir ve bu katılımcıların farklı ülkelerden olması hedeflenmektedir.
 
*Program sırasınca ücretsiz konaklama opsiyonu mevcut olup konaklamanın yanı sıra dersler, kültürel program, etkinlik öncesi akşam yemeği ve partisi, kongreye giriş, kongre gala yemeği ve açılış partisi de ücretsizdir. Ulaşım masrafları katılımcıların kendisi tarafından karşılanacaktır. 
 
*Klinik gözlemler sırasındaki hasta-hekim görüşmeleri ve kongredeki konuşmaların keynote speaker'lar ve workshop hariç Hollandaca ve İngilizce olup, katılımcılara Hollandaca bilme zorunluluğu olmamakta, İngilizce konuşabiliyor olmanın değişim için yeterlidir.
 
Değişim programlarına başvuracakların;
 

  • İletişim bilgilerini,
  • Dil yeterliliğini (İngilizce başta olmak üzere varsa diğer yabancı dil yeterliliği)
  • Aile hekimliği disiplininine, aile hekimliği ile ilgili organizasyonlara, WONCA’ya, VdGM’ye olan ilgisini  açıkladıkları ve bu konulardaki akademik/sosyal çalışmalarını (bildiri ve konuşmalarını içeren)
  • VdGM değişim programlarına olan ilgisini (ülkemizdeki bir değişim programının organizasyonunda görev almış, ev sahipliği yapmış olması, bir başka ülkedeki VdGM değişim programlarına katılmış veya başvuruda bulunmuş olmas vb),
  • Yurtdışı seyahat veya çalışma tecrübesini,
  • Kişisel özellikleri ve meslek dışı ilgi alanlarını,
  • Ülkemizi en iyi şekilde temsil etme isteğini,
  • Son olarak da değişime katılarak elde edeceğiniz deneyimleri ülkemizdeki meslektaşlarımızla paylaşma planlarını (sunum, poster, sosyal medya vb)

 bilgilerini içeren bir CV (İngilizce) , neden bu değişim programına katılmak istediğini anlatan motivasyon mektubunu (İngilizce) en kısa zamanda tarafımıza göndermeleri rica olunur.
 
Başvuru adresi: hippokratesturkey@gmail.com
Son Başvuru Tarihi:  15 Kasım 2017 Çarşamba 23:59
 
Programa kabul alan tüm adaylar tarafımızca gönderilecek bilgilendirme e-postası ile duyurulacaktır. 

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 14/10/2017 16:00.