Yurt dışındaki aile hekimliği uygulamalarını deneyimlemek isteyen tam zamanlı aile hekimliği asistanları ve ilk beş yılındaki aile hekimliği uzmanları için düzenlenen VdGM 2019 Konferans Değişim Programlarından bir yenisini daha sizlerle paylaşmak istiyoruz!

Program,
22 Nisan Pazartesi varış (Cenova, Zürih ve Basel Havaalanlarından Thun’a toplu taşıma ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir.)
23-26 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Aile Sağlığı Merkezi ziyaretlerini,
27 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilecek JHaS (Swiss Young GPs) kongresine ücretsiz katılımı ve aynı akşam gerçekleştirilecek after party’e ücretsiz katılımı, sosyal ve kültürel programları içermektedir.

*Ulaşım ve konaklama masraflarını katılımcıların karşılaması gerekmektedir. Uygun fiyatlı konaklama alternatifleri için VdGM İsviçre değişim grubu tarafından katılımcılara yardımcı olunacaktır.
*Toplam kontenjan 5 kişi olarak duyurulmuştur. Katılımcıların farklı ülkelerden olması hedeflenmektedir.

22-28 Nisan 2019 Thun İsviçre Konferans Değişim Programı için başvuruda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın
• İletişim bilgilerini;
• Dil yeterliliğini (İngilizce başta olmak üzere farklı yabancı dil yeterliliği);
• Aile hekimliği disiplininine, aile hekimliği ile ilgili organizasyonlara, WONCA’ya, VdGM’ye olan ilgisini ile bu konulardaki akademik/sosyal çalışmalarını;
• VdGM Değişim Programlarına ilgisini (ülkemizdeki bir değişim programının organizasyonunda görev almış, ev sahipliği yapmış olması, bir başka VdGM değişim programlarına katılmış veya başvuruda bulunmuş olması vb.);
• Yurtdışı tecrübesini;
• Kişisel özellikleri ve meslek dışı ilgi alanlarını;
• Ülkemizi en iyi şekilde temsil etme isteğini;
• Son olarak da değişime katılarak elde edeceğiniz deneyimleri ülkemizdeki meslektaşlarımızla paylaşma planlarını içeren ve tercihen İngilizce CV ve motivasyon mektupları ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

Başvuru adresi:
hippokratesturkey@gmail.com
Son Başvuru Tarihi: 8 Mart 2019 Cuma saat 23:59

 

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 21/03/2019 20:00.