22-25 Ocak 2018 Portekiz-Porto Konferans Değişim Programı ve 26-27 Ocak 2018  5.VdGM Forumu

26-27 Ocak 2018 tarihinde Porto kentinde gerçekleştirilecek 5. VdGM Forum için son bildiri gönderim tarihi 15 Eylül 2017

Öncesinde 22-25 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek VdGM Konferans Değişim Programı için de son başvuru tarihi 11 Eylül 2017 23.59

Değişim programı kapsamında Portekiz'deki aile hekimliği uygulamalarını deneyimleyebilir, programa dahil olan sosyal programlara katılarak da Portekiz kültürü ve sosyal yaşamı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

22-25 OCAK 2018 VdGM KONFERANS DEĞİŞİM PROGRAMI DETAYLARI

22 Ocak Pazartesi Porto şehrine varış. Aynı gün öğleden sonra hoşgeldin toplantısı, Portekiz’deki Aile Hekimliği Uzmanlık eğitimi ve Portekiz’in sağlık sistemi hakkında kısa bilgilendirme sonrasında sosyal aktivite ve akşam yemeği
23 Ocak sabahtan aile sağlığı merkezi klinik gözlem gezisi, akşam serbest zaman,
24 Ocak sabahtan aile sağlığı merkezi klinik gözlem gezisi, akşamında toplu akşam yemeği
25 Ocak sabahtan aile sağlığı merkezi klinik gözlem gezisi, akşamında sosyal aktivite.

ÖNEMLİ NOT
Porto şehirlerinde Aile Hekimliği pratiğini deneyimleyeceğiniz sağlık birimlerine ulaşım organizasyon komitesi tarafından sağlanacaktır.
Forum’ a katılım ücreti 31 Ekim tarihine kadar 90 Euro’dur.

*Toplam katılımcı kontenjanı sınırlıdır ve bu katılımcıların farklı ülkelerden olması hedeflenmektedir.
*Program sırasınca ücretsiz konaklama opsiyonu olmayıp konaklama ve ulaşım masrafları katılımcıların kendisi tarafından karşılanacaktır. 

Değişim programlarına başvuracakların;

  • İletişim bilgilerini,
  • Dil yeterliliğini (İngilizce başta olmak üzere diğer yabancı dil yeterliliği),
  • Aile hekimliği disiplininine, aile hekimliği ile ilgili organizasyonlara, WONCA’ya, VdGM’ye olan ilgisini  açıkladıkları ve bu konulardaki akademik/sosyal çalışmalarını (bildiri ve konuşmalarını içeren)
  • VdGM değişim programlarına olan ilgisini (ülkemizdeki bir değişim programının organizasyonunda görev almış, ev sahipliği yapmış olması, bir başka ülkedeki VdGM değişim programlarına katılmış veya başvuruda bulunmuş olması vb),
  • Yurtdışı seyahat veya çalışma tecrübesini,
  • Kişisel özellikleri ve meslek dışı ilgi alanlarını,
  • Ülkemizi en iyi şekilde temsil etme isteğini,
  • Son olarak da değişime katılarak elde edeceğiniz deneyimleri ülkemizdeki meslektaşlarımızla paylaşma planlarını (sunum, poster, sosyal medya vb)

bilgilerini içeren bir CV (İngilizce) ile neden bu değişim programına katılmak istediğini anlatan motivasyon mektubunu (İngilizce) en kısa zamanda tarafımıza göndermeleri rica olunur.

Başvuru adresi: hippokratesturkey@gmail.com

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 18/08/2017 03:15.