Değerli Meslektaşlarımız

Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) tarafından 1993 yılından beri süregelen Ulusal Aile Hekimliği Kongresi geleneği, bu yıl üçüncü dekadına adım atarak köklerini daha da güçlendirmektedir.

21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi Düzenleme Kurulu olarak, pandemi nedeniyle son iki yıl çevrimiçi olarak yapmak zorunda kaldığımız kongremize tekrar yüz yüze devam etmenin heyecanını siz değerli katılımcılarımız ile beraber yaşamanın mutluluğu içindeyiz.

Aile Hekimliğinin akademik ve uygulama alanlarının bir araya gelerek, yeniden açılan dünyamızın sağlığına yapacağımız katkıların ele alındığı kongremiz, geleneğimizi devam ettirerek bu yıl da Cumhuriyetimizin merkezi Ankara’da, 27-30 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenmiştir.

Klinik-saha, uzman-asistan dengesine dikkat ederek hazırladığımız kongremiz programı kapsamında toplamda 3 konferans, 18 panel, 10 sözel bildiri oturumu, 2 çalıştay, 2 kurs ve bir forum ile verimli ve keyifli bir kongre geçirdik. Gerek konuşmacı gerek oturum başkanı gerekse eğitici olarak görev alan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz.

Gündemdeki konuları enine boyuna tartışmak ve Aile Hekimliği bilimsel alanına birlikte katkıda bulunmak üzere üyelerimiz ve tüm birinci basamak paydaşları ile bir araya geldiğimiz Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) tarafından düzenlenen 21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresinin bir özetini bu kitapta sizlere sunuyoruz.

Teveccüh gösterip kongremizi onurlandıran değerli katılımcılarımıza çok teşekkür ediyor ve önümüzdeki yıl, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlayacağımız, birbirimizle doya doya hasret giderebileceğimiz bir kongrede buluşmayı umuyoruz.

21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Serdar Öztora
Kongre Başkanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This article was published under the category 21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi Announcements on 08/11/2022 11:00.