Bu değişim programımız 2-7 Eylül 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Palma de Mallorca şehirlerinde gerçekleştirilecektir.
Son Başvuru Tarihi: 30 Haziran 2019 Başvuru adresi: hippokratesturkey@gmail.com

Değişim programı kapsamında yapılacak; Palma de Mallorca şehrindeki aile hekimliği klinik gezileri ve yapılacak olan VI. Balearic Meeting of European Residents & Young GPs Kongresine katılarak İspanya’daki aile hekimliği uygulamalarını deneyimleyebilir, programa dahil olan sosyal programlara katılarak da İspanya’nın kültürü ve sosyal yaşamı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Program detayları;
· Katılımcıların 1 Eylül 2019 günü Palma de Mallorca’ya varmış olmaları gerekmektedir.

- 2 Eylül’den 7 Eylül’e kadar her gün 08:00- 15:00 arasında 4 gün boyunca aile hekimliği kliniğini ziyaret ve orada bir aile hekiminin yanında bulunarak İspanyol aile hekimliği pratiği hakkında deneyim ve bilgi sahibi olmak, öğlenden sonra 16:45 ile 21:00 arasında sosyal program
- Sosyal program süresince diğer katılımcılarla birlikte kendi ülkelerinizin sistemlerini tartışırken Mallorca adasının doğal güzellikleri ve tarihini öğrenirken harika bir vakit geçireceğiniz eğlenceli bir aktivite serisi düzenlenecektir. 
· 8-9 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan 7.Balearic Meeting of European Residents & Young GPs of Ibamfic (
www.balearicmeeting.com) kongresine ücretsiz katılım

*Toplam katılımcı kontenjanı 10’dur ve bu katılımcıların farklı ülkelerden olması hedeflenmektedir.
*Program sırasınca ücretsiz konaklama opsiyonu olmayıp, konaklama ve ulaşım masrafları katılımcıların kendisi tarafından karşılanacaktır.
*Değişim programının dili İngilizcedir. Klinik gözlemler sırasındaki hasta-hekim görüşmeleri ve kongrenin bazı oturumları, ülkenin yerel dili olan İspanyolca olacağından, VdGM İspanya değişim grubu tarafından program katılımcılarına tercüme konusunda yardımcı olunacaktır.
*Daha önce herhangi bir değişim programına veya Balearic Meeting of European Residents & Young GPs’ekatılmamış olanlar önceliklendirilecektir.
* VI. Balearic Meeting of European Residents & Young GPs’e katılım ücretsizdir ve katılımcıların kendi ülkelerinin sistemlerini tartışacağı oturumda İngilizce bir sözel sunum yapmaları beklenmektedir.

Değişim programlarına başvuracakların;
· İletişim bilgilerini,
· Dil yeterliliğini (İngilizce başta olmak üzere diğer yabancı dil yeterliliği),
· Aile hekimliği disiplininine, aile hekimliği ile ilgili organizasyonlara, WONCA’ya, VdGM’ye olan ilgisini açıkladıkları ve bu konulardaki akademik/sosyal çalışmalarını (bildiri ve konuşmalarını içeren)
· VdGM değişim programlarına olan ilgisini (ülkemizdeki bir değişim programının organizasyonunda görev almış, ev sahipliği yapmış olması, bir başka ülkedeki VdGM değişim programlarına katılmış veya başvuruda bulunmuş olmas vb),
· Yurtdışı seyahat veya çalışma tecrübesini,
· Kişisel özellikleri ve meslek dışı ilgi alanlarını,
· Ülkemizi en iyi şekilde temsil etme isteğini,
· Son olarak da değişime katılarak elde edeceğiniz deneyimleri ülkemizdeki meslektaşlarımızla paylaşma planlarını (sunum, poster, sosyal medya vb) bilgilerini içeren bir CV (İngilizce) ile neden bu değişim programına katılmak istediğini anlatan motivasyon mektubunu (İngilizce) en kısa zamanda tarafımıza göndermeleri rica olunur.

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 16/04/2019 01:00.