10-16 Kasım 2019 Barselona-İspanya Konferans Değişim Programı
Son Başvuru Tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma 23:59

Yurt dışındaki aile hekimliği uygulamalarını deneyimlemek isteyen tam zamanlı aile hekimliği asistanları ve ilk beş yılındaki aile hekimliği uzmanları için açıklanan son VdGM değişim programı 10-16 Kasım 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirilecektir.

Değişim programı kapsamında yapılacak klinik gezileri ve the 27th conference of CAMFIC (Catalan Society of Family Medicine) kongresine katılarak İspanya’daki aile hekimliği uygulamalarını deneyimleyebilir, programa dahil olan sosyal programlara katılarak da İspanya’nın kültürü ve sosyal yaşamı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.


Program detayları;
· 10 Kasım 2019 Pazar İspanya’ya varış

· 3 yarım gün süren aile sağlığı merkezi gezileri
· Tüm katılımcıların kendi ülkelerindeki aile hekimliği uzmanlık eğitimini ve mezuniyet sonrası çalışma imkanlarını tanıtacakları kısa bir sunum yapacakları bir toplantıya katılım
· 14-16 Kadım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek the 27th conference of CAMFIC (Catalan Society of Family Medicine) kongresine katılım**
· Sosyal programlar

Toplam katılımcı kontenjanı 5’tir ve bu katılımcıların farklı ülkelerden olması hedeflenmektedir.
Kongre öncesi tüm bilimsel programlara katılım zorunludur.
Ulaşım ve konaklama masraflarını katılımcıların kendilerinin karşılaması gerekmektedir.
**Kongre katılım ücretinin programa dahildir. Kongrenin dili İspanyolca ve Katalancadır. İngilizce tercüme yapılmayacaktır.

Değişim programlarına başvuracakların;
· İletişim bilgilerini,
· Dil yeterliliğini (İnglizce ve İspanyolca başta olmak üzere yabancı dil yeterliliği);
· Aile hekimliği disiplininine, aile hekimliği ile ilgili organizasyonlara, WONCA’ya, VdGM’ye olan ilgisini ile bu konulardaki akademik/sosyal çalışmalarını (sunum ve posterlerini)
· VdGM Değişim Programlarına ilgisini (ülkemizdeki bir değişim programının organizasyonunda görev almış, ev sahipliği yapmış olması, bir başka VdGM değişim programlarına katılmış veya başvuruda bulunmuş olması…vb);
· Yurtdışı tecrübesini;
· Kişisel özellikleri ve meslek dışı ilgi alanlarını;
· Ülkemizi en iyi şekilde temsil etme isteğini;
· Son olarak da değişime katılarak elde edeceğiniz deneyimleri ülkemizdeki meslektaşlarımızla paylaşma planlarını (sunum, poster, sosyal medya…vb) bilgilerini içeren bir cv (İngilizce) ile neden bu değişim programına katılmak istediğini anlatan motivasyon mektubunu (İngilizce) en kısa zamanda tarafımıza göndermeleri rica olunur.

Başvuru adresi: hippokratesturkey@gmail.com
Son Başvuru Tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma 23:59

This article was published under the category Vasco Da Gama Haberleri on 09/07/2019 17:00.